DOMAINE EN BIRBÈS

logo wit met website groen transparante achtergrond_nov-2021

MENU

CULINAIR

Zoals in heel Frankrijk kun je ook hier in de Languedoc van de heerlijkste streekproducten en gerechten genieten. Op de vele lokale markten koop je de lekkerste ingrediënten en in de talloze restaurants worden zeer betaalbare lokale specialiteiten geserveerd. Het vlakbij gelegen stadje Castelnaudary staat bekend als de hoofdstad van de rijk gevulde ovenschotel Cassoulet.

Wijn

Het departement Aude ligt in de Franse regio Languedoc-Roussillon, de grootste wijnstreek van Frankrijk. Bekende wijnen als de Corbières en de Minervois worden min of meer om de hoek geboren, en natuurlijk kan je overal wijndomeinen bezoeken en wijn proeven. Bovendien ligt op een half uur rijden het stadje Limoux, waar de “Blanquette de Limoux” vandaan komt!

Aanschuiftafel

Vakantie is ook genieten van alle culinaire heerlijkheden van een land of streek. En dan zit je zeker in onze regio helemaal goed! Heb je geen zin om zelf te koken, ontdek een van de vele restaurantjes in de omgeving of schuif lekker een of meerdere keren per week bij ons aan de lange tafels aan. Een heerlijke maaltijd, een goed glas wijn en een verrassend, gezellig of bijzonder gesprek: optimaal genieten tijdens de vakantie!

Wij houden graag rekening met vegetarische wensen of speciale diëten, wanneer wij dit van tevoren doorkrijgen.

Volwassenen €29,50- p.p. – 3-gangen diner incl. water, excl. drank.
Kinderen €10,- p.p. – hoofdgerecht en dessert incl. limonade.

Verse pizza’s

Op zaterdagavond serveren we verse, huisgemaakte pizza’s, bereid in onze hout gestookte pizza-oven. Vele soorten pizza’s, direct uit de oven, zo het bord op…Bon appetit!

nl_NLNL