DOMAINE EN BIRBÈS

logo wit met website groen transparante achtergrond_nov-2021

MENU

MET EEN GROEP

Op Domaine en Birbès zijn alle ingrediënten aanwezig om een fantastisch verblijf op maat te (laten) organiseren. Je kunt hierbij denken aan een huwelijks- of familiefeest, reünie, bedrijfs- of teamuitje, maar ook een mountainbikeweek, kookworkshops, schildercursussen of een brocantereis.

Naast de verschillende accommodaties waarin je gasten met de nodige privacy kunnen verblijven, beschikken we over een fantastische hangar met grote overdekte buitenkeuken. De hangar leent zich uitstekend om met een groep creatief bezig te zijn, te kokkerellen, te werken en/of te feesten! En dat allemaal te midden van de rust en de ruimte die de directe omgeving biedt.

Ook voor een paar dagen/lang weekend/midweek is de reis al de moeite waard. Je vliegt vanuit Nederland of België (met KLM/Air France, Ryan-Air, EasyJet of Brussels Airlines) binnen anderhalf uur naar Carcassonne (30 min. van Birbès) of Toulouse (45 min van Birbès.).

Heb je ideeën of wellicht al concrete plannen om eens met een groep te verblijven op ons Domaine neem dan contact met ons op. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

nl_NLNL